İZMİR / TORBALI - Çapak Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri dersinin daha verimli işlenmesi ve öğrencilerimizin teknoloji çağında yaşıtlarından geri kalmaması için çabalarımız sonucu okulumuza 15 bilgisayar kazandırdık.

Okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Bize destek veren, maddi manevi yanımızda olan herkese teşekkürler.

Ock

Proje koordinatörlüğünü Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Fedakar KARADAĞ´ın yaptığı 20 PROJEMİZ , 27 Nisan 2018 tarihinde okulumuz bahçesinde sergilenecektir.Görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü kapsamında okulumuzda anma etkinliği düzenlendi.
Programı hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Filiz YEŞİLTEPE´ye, sınıf öğretmenimiz Ozan ERDİŞ´e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 06.10.2017 Cuma günü okulumuz bahçesinde idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılmıştır.