İZMİR / TORBALI - Çapak Ortaokulu

May

Denizli Gezimizi düzenleyerek, öğrencilerimizin kendi ülkelerini gezerek görerek tanımalarını sağlayan Gezi kulubümüze teşekkür ediyoruz.

Nis

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."Mustafa Kemal ATATÜRK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

24.İzmir Kitap Fuarına 08.04.2019 günü okulumuz öğrencilerine yönelik; Müdür Yardımcımız Bariş BAYRAK ve Türkçe Öğretmenimiz Sinan BERK rehberliğinde gezi düzenlenmiştir. Kitap Fuarı gezisinden sonra öğrencilerimiz fuar alanını gezmişlerdir.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Nis

T.C.Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü´nün karbonmonoksit zehirlenmesi konulu video,afiş ve broşürlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Nis

İzmir İnternet Haftası kapsamında,İzmir Eba ekibi tarafından kurslar verilecektir.Kurs listesi aşağıdaki fotoda yer almaktadır.

Başvuru yapmak isteyen öğretmenlerimiz  https://izmirinternethaftasi.org/ sitesinden başvuru yapabilir.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Necmettin Halil Onan

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitleri Anma Günü"nün 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan program okulumuz bahçesinde gerçekleşti.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 98. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şbt

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için  okuldaki uygulamalarla ilgili görüşlerinize ihtiyaç  duyulmaktadır.

Şbt

Aşağıda linkten anketimize ulaşabilirsiniz.

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı karne törenimizi gerçekleştirdik.İlkokul ve ortaokul kademelerinde dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında "Atık Yağların Toplanması" projemizle öğrencilerimizden atık yağlarını topladık.

Atık yağlardan zeytinyağı sabun yaparak öğrencilerimize dağıtımını başarı ile gerçekleştirdik.

Fen Bilgisi öğretmenimiz Fedakar Karadağ,projede yer alan öğrencilerimiz Hayrunnisa Özel ve Ela Nur Günay´a teşekkür ediyoruz.

Kas

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Öğrencilerimizin "Öğretmen Marşı" şarkısını seslendirdikleri program büyük beğeni topladı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryonun ardından  program sona erdi.

Programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü kapsamında okulumuzda anma etkinliği düzenlendi.
Programı hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Filiz YEŞİLTEPE´ye, sınıf öğretmenimiz Ozan ERDİŞ´e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Törenimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’ne emeği geçmiş olan tüm Türk büyükleri ve şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu, ardından da İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Okul Müdürümüz Sayın Samet AKKAYA yaptı.Ardından Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Osman Mutlu BERBER ve sınıf öğretmenimiz Şafak ORTAÇ başkanlığında,öğrencilerimizin hazırladıkları programı izledik.

Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Code Week Haftası kapsamında 17 Ekim 2018 tarihinde 7.sınıflar ile Scratch programında etkinlikler oluşturduk.Öğrencilerimiz kendi kodları ile etkinlik oluşturmanın önemini kavradılar.Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizde kodlama konusunda farkındalık oluşturduk. Etkinlik sonunda Code Week Sertifikamızı aldık.